Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact
MyVisstek MyQuality

My Quality

Klantwaardering

Wat vindt u van MyVisstek? Laat het weten. U helpt ons én andere visliefhebbers ermee.

MyVisstek streeft altijd naar optimale kwaliteit, zodat wij altijd de beste vis voor u hebben. Daarom doen wij u de volgende beloftes:

DE VIJF BELOFTEN VAN MYVISSTEK:

 • DE VIS VAN MYVISSTEK IS ALTIJD VERS
 • ONZE VIS IS HEEL GEZOND
 • WIJ STREVEN NAAR TOPKWALITEIT
 • WIJ HEBBEN EEN PASSIE VOOR HYGIËNE
 • ONZE VIS IS DUURZAAM (MSC-KEUR)

Bekijk de video

Duurzame vis

MyVisstek vis is duurzaam gevangen of gekweekt en voorzien van een keurmerk. Wij dragen bij aan de kwaliteit van de vis en het water, door een verantwoorde wijze van bevissing en kweek en de maatschappelijke verantwoordelijkheid die hiermee samenhangt.

MyVisstek keurmerken:

MSC-ASC-ESF

MSC Marine Stewardship Council

Door middel van het keurmerk en het certificeringsprogramma voor visserijen dragen wij bij aan gezonde oceanen. Een wereld met oceanen vol met leven, zodat de visbestanden voor deze en komende generaties gewaarborgd worden.

ASC Aquaculture Stewardship Council

Verantwoorde kweek, waarbij aquacultuur hervormd wordt naar ecologische duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

De 7 voorwaarden van het ASC:

 • Naleven van toepasselijke wetgeving.
 • Behoud van het natuurlijke milieu en de biodiversiteit.
 • Behoud van de watervoorraden.
 • Behoud van de diversiteit van de soorten en wilde populaties (bijvoorbeeld het voorkomen van ontsnappingen die een bedreiging voor wilde vis kunnen opleveren).
 • Verantwoord gebruik van diervoeders en andere hulpmiddelen.
 • Diergezondheid (geen onnodig gebruik van antibiotica en chemicaliën).
 • Maatschappelijke verantwoordelijkheid (bijvoorbeeld geen kinderarbeid, gezondheid en veiligheid werknemers, de vrijheid van vereniging).

ESF Eel Stewardship Fund

Met de aankoop van haring met dit keurmerk, draagt u bij aan het duurzaam beheer van paling in Nederland.
Het Eel Stewardship Fund is opgericht om activiteiten te financieren die bijdragen aan het herstel van de palingstand in de Europese binnenwateren. Daarbij gaat veel aandacht uit naar de natuurlijke levenscyclus van de paling. Deze cyclus werd in de afgelopen decennia drastisch onderbroken door menselijk handelen. Het fonds wordt onder andere ingezet om glasaal te vangen op plekken waar zij zelf niet zouden overleven, omdat zij van daaruit het zoete water niet kunnen bereiken. De glasaal wordt vervolgens uitgezet in gezonde opgroeigebieden. Het fonds steunt eveneens Paling Over De Dijk-projecten, waarbij volwassen palingen worden geholpen om veilig terug te zwemmen naar hun paaigronden in de oceaan.

MyVisstek Klantenservice

Meld het ons als u de door u gekochte visproducten niet aan uw verwachting voldoet of als u er iets anders over kwijt wilt. Dat kan via 0183 – 501 622 of info@myvisstek.nl Wij willen graag tevreden klanten en dat kunnen we alleen samen met u bereiken!

Leveringsvoorwaarden

MyVisstek werkt volgens vaste richtlijnen. Uw en onze rechten zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

3 NIEUWE SMAKEN WECKSOEP

De garnaal-mossel-, garnaal-champignon- èn zalm-aspergesoep hebben stuk voor stuk een heerlijke nieuwe smaak. De wecksoep is te verkrijgen in potten van 0,5 liter of 1 liter!