Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact

De viswinkel

Zodra u bij MyVisstek binnenstapt, ziet u een kleurrijk pallet van verse vis en visproducten. Van tussendoortjes en belegde broodjes tot complete maaltijden en alles wat daar tussen zit. Het is een smakelijk avontuur voor elke visliefhebber.

MyQuality keurmerk

De vis bij MyVisstek is altijd vers en wij zijn erg kritisch op de hygiëne tijdens het bereiden van de vis en in de winkel. Daarbij is MyVisstek vis altijd van hoge kwaliteit: onze leveranciers leveren uitsluitend de beste vissen. Dit zijn meestal duurzaam gevangen vissen die bijdragen aan gezonde oceanen met gezonde visstanden. Verantwoord gekweekte vissen met oog voor ecologische duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. En paling die bijdraagt aan duurzaam beheer in Nederland, zodat de palingstand zich kan herstellen. Kortom: onze vis en visproducten zijn voorzien van het MyQuality keurmerk.

MyVisstek

Eigenaar Herman is een man van weinig woorden en een grote passie voor vis. Vanuit Hendrik-Ido-Ambacht, waar hij voorheen werkte, is hij gewend om veel te variëren met vis en visproducten. Nadat hij in 2012 MyVisstek in het centrum van Werkendam opende, bleek dat er weinig vraag was naar visvariaties. “Men wilde het liefste gewoon verse vis, zonder poespas.” Langzaam maar zeker is het Herman en zijn team gelukt om het assortiment uit te breiden tot het brede aanbod dat nu verkrijgbaar is. “Klanten proberen regelmatig visvariaties uit en reageren steevast enthousiast waarna ze ‘los’ gaan.”

Webshop

Niemand wil ‘achter het net vissen’. Ondanks het ruime aanbod, kan het zijn dat de vis of het visgerecht dat u wilt uitverkocht is. Om dat te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om uw visproducten via de webshop te bestellen en in de winkel af te halen. Bij elk product staat een korte uitleg. Daarnaast kunt u via de webshop eenvoudig uw bestellingen voor op kantoor of een feestje samenstellen. Wij zorgen ervoor dat alles op de afgesproken tijd bij MyVisstek klaar staat of bij u bezorgd wordt.
MyVisstek: de beste stek voor de lekkerste vis! Ons team geeft u graag uitleg en tips over de vis en de visvariaties. Bel of mail ons voor uw vragen, dat kan via 0183 – 501 622 en info@myvisstek.nl of kom naar onze winkel in Werkendam.

3 NIEUWE SMAKEN WECKSOEP

De garnaal-mossel-, garnaal-champignon- èn zalm-aspergesoep hebben stuk voor stuk een heerlijke nieuwe smaak. De wecksoep is te verkrijgen in potten van 0,5 liter of 1 liter!