Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact
MyVisstek Cadeaucard

CadeauCards

De MyVisstek CadeauCard: het lekkerste cadeau van Nederland!

Waardevol om te geven, een feest om te krijgen.
Een lekker vers visje, een harinkje, hapjes voor bij de borrel, gebakken vis of een complete maaltijd. Voor iedereen is er wel iets te vinden bij MyVisstek. Het Ons team zit boordevol ideeën en tips om visliefhebbers optimaal te laten genieten van dit gezonde eten.

Mooi geschenk

Voor een verjaardag, een jubileum, om iemand beterschap te wensen, als bedankje of als blijk van waardering. Deze CadeauCard is een feestje voor elke visliefhebber. Bekijk ons uitgebreide visassortiment maar eens, er is zó veel om uit te kiezen. De vis en visproducten zijn verkrijgbaar in onze winkel én online. Ze zijn altijd van hoge kwaliteit, vers en duurzaam gevangen of gekweekt.

Feestelijk verpakt

Wij zorgen voor een mooie verpakking, u bepaalt het bedrag. De MyVisstek CadeauCard is verkrijgbaar voor een tegoed van €7,50, €10,-, €12,50, €15,-, €20,-, €25,-, €50,-, €75,- en €100,-.
Wie maakt u blij met dit gezonde en veelzijdige cadeau? De MyVisstek CadeauCard wordt mooi verpakt in een gratis themamapje met teksten voor diverse thema’s.

Het themamapje is verkrijgbaar met de teksten:

  • Bedankt
  • Beterschap
  • Fijne Feestdagen
  • Gefeliciteerd met het jubileum
  • Fijne moederdag
  • Fijne vaderdag
  • Van harte gefeliciteerd (man)
  • Van harte gefeliciteerd (vrouw)
  • Voor jou! (algemeen)

Algemene voorwaarden

De MyVisstek CadeauCard is voorzien van een chip en blijft eigendom van MyVisstek. In onze AVG staat hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
De MyVisstek Klantenpas kan niet gebruikt worden om de MyVisstek CadeauCard aan te schaffen.
Het is mogelijk om de MyVisstek CadeauCard online te bestellen en af te rekenen. In verband met het activeren van de datum, moet de Card bij MyVisstek in Werkendam opgehaald worden. Daarbij is de Card tijdens openingstijden in de MyVisstek viswinkel te koop.

3 NIEUWE SMAKEN WECKSOEP

De garnaal-mossel-, garnaal-champignon- èn zalm-aspergesoep hebben stuk voor stuk een heerlijke nieuwe smaak. De wecksoep is te verkrijgen in potten van 0,5 liter of 1 liter!