Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact
MyVisstek Klantenpas

Klantenpas

Spaar voor korting met de MyVisstek KlantenPas. Deze pas vervangt de papieren spaarkaart.

Waardebon

Bij elke aankoop spaart u 1% van het door u bestede bedrag. Zodra u €5,- gespaard heeft, ontvangt u een waardebon ter waarde €5,- van die u bij MyVisstek kunt besteden. Het gespaarde bedrag wordt niet in contanten uitgekeerd.

Goede doelen

Wilt u het gespaarde bedrag doneren aan een van de goede doelen? Dat kan! Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

De Klantenpas

De MyVisstek KlantenPas is verkrijgbaar in de MyVisstekwinkel komt op uw naam te staan. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt door MyVisstek, zoals vermeld in onze AVG.
De eerste klantenpas is gratis. Bij verlies of als u een extra pas wilt, dan kost de kaart €2,95.
Klanten jonger dan 16 jaar dienen toestemming te hebben van hun ouders/verzorgers om een MyVisstek klantenpas aan te vragen. De pas blijft eigendom van MyVisstek

Voorwaarden

Uw spaarbedrag is één jaar geldig na de laatste aankoopdatum bij MyVisstek. Hierna vervalt het gehele bedrag en begint u opnieuw met sparen.
Het gespaarde bedrag kan uitsluitend direct op uw kaart worden bijgeschreven. Als u uw pas niet bij u heeft, kan er helaas niet worden gespaard. Ook kan het bedrag op een later moment er niet alsnog worden bijgeschreven.

MyVisstek is gerechtigd om ten alle tijden de spaaractie in zijn geheel te wijzigen of te beëindigen. MyVisstek zal de klantenpashouders hiervan altijd op de hoogte stellen en wijzigingen of beëindiging in de winkel, via de nieuwsbrief en op de website kenbaar maken.

Het accepteren van de voorwaarden betekent dat u automatisch bent ingeschreven voor de nieuwsbrief. Via de MyVisstek nieuwsbrief krijgt u algemene informatie over de winkel, de vis en visproducten. Daarnaast staan de aanbiedingen en nieuwste recepten erin vermeld.
De MyVisstek Klantenpas kan niet gebruikt worden om de MyVisstek CadeauCard aan te schaffen.

Contactgegevens

Neem voor vragen contact met ons op. Dat kan via 0183 – 501622 of stuur een mailtje via info@myvisstek.nl

Leveringsvoorwaarden

MyVisstek werkt volgens vaste richtlijnen. Uw en onze rechten zijn terug te vinden in de algemene voorwaarden.

3 NIEUWE SMAKEN WECKSOEP

De garnaal-mossel-, garnaal-champignon- èn zalm-aspergesoep hebben stuk voor stuk een heerlijke nieuwe smaak. De wecksoep is te verkrijgen in potten van 0,5 liter of 1 liter!