Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact

Viswinkel Sleeuwijk

Viswinkel Sleeuwijk

Vaak gaat de consument naar de plaatselijke viswinkel, alleen is deze niet overal even toegankelijk voor de consumenten. Daarnaast hebben deze viswinkels vaak een smal assortiment, maar onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk heeft een breed assortiment. Wij van My Visstek hebben heerlijke verse vis, en niet alleen dit maar nog veel meer. Bekijk ons ruime assortiment aan vis en bestel overheerlijke vis bij onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk.

Vis voor op de BBQ

Het is weer lekker weer, dus de BBQ gaat natuurlijk weer aan. Hierbij kunnen lekker stukken vis natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben diverse spiesen, denk hierbij aan tonijnspiesen, kabeljauw spiesen, zalmspiesen en garnalenspiesen. Het assortiment bestaat ook uit regenboogforel, dorade gris, rode forel, zalmfilet en zeebaars. Kortom, voor een lekker stukje vis kunt u bij ons altijd terecht hebben wij wel bij onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk.

Vis slaatjes

Bij een BBQ kan een stuk vis niet missen, maar vis slaatjes kunnen natuurlijk ook niet ontbreken. Wij hebben diverse slaatjes die overheerlijk zijn, een voorbeeld hiervan is de bekende huzarensalade. Wij hebben ook zalm-eierslaatjes, lunchhapjes, luxe vishapjes, visslaatjes, luxe visslaatjes en een zesluik. Een zesluik is voor visliefhebber die niet weet hij of zij moet, het zesluik is heerlijk vooraf of tijdens een borrel, of uiteraard bij een BBQ.

Visschotels

Er zijn zoveel verschillende soorten vis, waardoor een keuze maken wel eens moeilijk is en dat begrijpen wij. Wij hebben daarom diverse visschotels in ons assortiment. De visschotel hebben wij voor diverse aantal personen gemaakt, van 1 tot en met 6 personen. Het assortiment bestaat uit de volgende visschotels: luxe gerookte visschotels, normale gerookte visschotels, rundvleessalade, luxe zalmsalade en de normaal zalmsalade.

 

Wij lichten de luxe gerookte visschotel uit. De schaal bestaat uit verschillende vissoorten: gerookte paling, zalm-monchou rolletjes, gerookte forelfilet, gerookte Schotse zalmfilet, gerookte heilbotfilet, gerookte wilde zalm, Hollandse garnalen en nog veel meer. De schaal is ongeveer 2,1 kilo vis. Een leuke variant als je niet weet welke vis je lekker vindt. Laat je inspireren bij onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk of bestel eenvoudig online en haal het op of laat het thuis bezorgen!

Haringen kopen

De haring is een typische Hollandse lekkernij. Traditiegetrouw start het Hollandse nieuwe seizoen met de veilig van het eerste haringvaatje. 31 augustus is het haringseizoen afgelopen en dan wordt de haring geen Hollandse nieuwe meer genoemd maar de Hollandse haring, maar dat mag de pret uiteraard niet bederven. Voor een lekkere haring ben je bij ons aan het juiste adres. Als de haring bezorgt wordt, maken wij de haring met de hand schoon. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van de haringen optimaal is. Wij verkopen de haringen per stuk, maar ook in grotere aantallen: 5, 10 en 20. Kom naar onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk of bestel online en haal het op of ontvang je vis thuis!

Gebakken kibbeling & vis

Iedereen kent de gebakken kibbeling, een genot voor iedereen als je het aan ons vraagt! De kibbeling wordt van oudsher van kabeljauw gemaakt. De stukjes worden door een lekker beslag gehaald, waarna de kabeljauw wordt gefrituurd en bestrooit met viskruiden voor een extra lekkere smaak. Dit is niet de enige gebakken vis die we hebben. Wij hebben ook gebakken inktvisringen, lekkerbek, gebakken visfriet en nog veel meer. Een sausje kan bij dit gerecht natuurlijk niet ontbreken. Onze sauzen bestaan uit: piri piri saus, cocktailsaus, ‘smulsaus’ joppiesaus, remouladesaus, knoflooksaus en ravigotte saus. De kibbeling is van zichzelf al erg lekker, maar kibbeling met een sausje maakt het helemaal af. Jouw lekkere gebakken vis haal jij bij onze viswinkel vlakbij Sleeuwijk!