Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact

Viswinkel Hardinxveld

Viswinkel Hardinxveld

De lekkerste vis vind je in onze viswinkel vlakbij Hardinxveld.  Door ons brede assortiment kun je voor al je vis bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit slaatjes, vismenu’s, visschotels en nog veel meer. Wij hechten waarde aan de kwaliteit van onze producten, want vis is natuurlijk beperkt houdbaar. Wij behandelen onze producten op de juiste manier en verkopen alleen verse producten! Bestel wat je lekker vindt bij onze viswinkel vlakbij Hardinxveld. 

Onze vijf beloftes

Wij van My Visstek maken de consument vijf beloftes:

  1. De vis van My Visstek is altijd vers, wij hechten waarde aan verse producten.
  2. Onze vis is voor jou als consument zijnde heel gezond.
  3. Wij streven naar topkwaliteit.
  4. Wij hebben een passie voor hygiëne.
  5. Onze vis is duurzaam (MSC-keur)

My Visstek vis is duurzaam gevangen of gekweekt en voorzien van verschillende keurmerken. Wij dragen bij aan de kwaliteit van de vis en het water. Dit doen wij door op een verantwoorde wijze van bevissing en kweek en de maatschappelijke verantwoordelijkheid die hiermee samenhangen. De keurmerken die wij hebben zijn: MSC, wij dragen bij aan gezonde oceanen. ASC, verantwoorde kweek van vissen en ESF, duurzaam beheer van paling in Nederland.

Onze acties

Elke maand hebben wij verschillende acties waarvan jij als consument zijnde op de hoogte moet zijn. Deze kunt u bestellen bij My Visstek, de viswinkel vlakbij Hardinxveld. Een voorbeeld hiervan is de IJsselmeer stoofpaling. Vrijdag en zaterdag hebben wij verse Sushi, die kun je afhalen in onze viswinkel vlakbij Hardinxveld. Om op de hoogte te blijven van onze acties kun je inschrijven op onze nieuwsbrief. Zo krijg jij wekelijks mailtjes met de nieuwe soep van de week en acties. Zo geniet jij lekker van extra voordelen in onze viswinkel vlakbij Hardinxveld.

Verse vis

Zoals je al gelezen hebt hechten wij veel waarde aan verse vis. Ons assortiment verse vis is dan ook erg groot. Het assortiment bestaat uit: dorade gris, kabeljauwfilet, makreel, mosselen, paling, stoofpaling, regenboogforel, rode forel, roodbaars, diverse roerbakschotels, schol, tong, sliptong, zalmfilet, zalmrollade, kabeljauw rollade, zeebaars en zoute vis. Een erg grote keuze verse vis zoals je kunt lezen. Kom langs in onze viswinkel vlakbij Hardinxveld!

Wraps en ovenbroodjes

Niks is zo lekker als een lekkere vis wraps of een lekkere panini met vis voor de lunch. Wij hebben verschillende wraps: zalm en tonijn. De broodjes bestaan uit: calzone met gerookte zalm/tonijn, focaccia met gerookte zalm, panini tonijn/kaas en panini zalm/kaas. Alle broodjes en wraps zijn ook in drie stuks te verkrijgen. 

Kleine gerechten

De kleine visgerechten zijn voor de lekkere trek. Een lekker voorbeeld hiervan is de tonijn tataki met geroosterd sesamzaad. De tonijn tataki hebben we kort gegrild waardoor de buitenkant licht gegaard is en van binnen de tonijn nog rauw is. We hebben op de buitenkant geroosterd sesamzaad en een zoete marinade gebruikt. Deze tonijn is heerlijk met een oosters pepersausje. Ons assortiment bestaat ook uit bladerdeeg hapjes en nog veel meer. Neem een kijkje of kom langs in onze winkel vlakbij Hardinxveld. Zo kun je met je eigen ogen zien hoe vers onze vis is. Wij ontvangen jou met open armen in onze viswinkel vlakbij Hardinxveld!