Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact

Viswinkel Gorinchem

Viswinkel Gorinchem

Vaak gaat de consument naar de plaatselijke viswinkel, alleen is deze niet overal even toegankelijk voor de consumenten. Daarnaast hebben deze viswinkels vaak een smal assortiment. En als laatste kun je je als consument afvragen in welke mate de vis echt vers is. Wij van My Visstek hebben daadwerkelijk verse vis in onze viswinkel vlakbij Gorinchem, niet alleen dit maar nog veel meer. Je kunt zowel online bestellen en afhalen of langskomen in de winkel in Gorinchem. Bekijk ons ruime assortiment vis!

Ons assortiment vis

Naast de verse vis die je bij ons kunt halen, kun je ook de exclusieve vis bij ons halen. Van overheerlijke zalmfilet tot scholfilet tot mosselen. Wat dacht je van heerlijke garnalen? Lekkere roze cocktail garnalen, normale garnalen of Hollandse garnalen. De roze cocktail garnalen en normale garnalen hebben wij in twee verschillende hoeveelheden: 100 gram en 250 gram. De Hollandse garnalen hebben we van 100 gram tot 1000 gram. 

Vismenu’s 

Bij het eten van vis heb je meestal een ‘side dish’. Het is natuurlijk lekker om naast een stuk vis een bijgerecht te hebben. Wij hebben verschillende vismenu’s. Je hebt de keuze uit verschillende soorten vis: zalmfilet krokant/gewoon, scholfilet krokant/gewoon, lekkerbek pangafilet krokant/gewoon, kabeljauwfilet krokant/gewoon, schol, kibbeling en mosselen. Kortom, je hebt genoeg keuze wat betreft de verschillende soorten vis. Bij het menu zitten een aantal bijgerechten: een salade, een groenteburger, gebakken aardappel-toefjes of patat en een lekkere saus naar keuze.

Verse sushi

Wij hebben iedere vrijdag en zaterdag verse sushi. Wij verkopen sushi per stuk, maar ook per zes. Er zijn twee verschillende soorten schalen sushi, dit is ideaal als jij een lekker diner hebt of als je ‘s avonds vrienden op bezoek hebt. De schalen zijn ‘normaal’ en luxury. De normale sushi schaal bestaat uit meer dan 25 stukken en de luxury schaal bestaat uit meer dan 40 stukken, enorm genieten dus! Kom langs in onze viswinkel vlakbij Gorinchem en koop jouw sushi!

Wecksoepen

Weck Soepen komen qua naam niet echt bekend voor. Weck soep betekent dat de soep in weckketel wordt bereidt. De soep wordt gedurende 60 minuten op 100 graden bereidt. Hierna worden de soeppotten met de juiste etiketten voorzien. Zelfs na een jaar donkeren en afgesloten bewaren, smaken de soepen nog steeds overheerlijk. My Visstek presenteert de vissoep in handige en gesteriliseerde weckpotten van 0,5 of 1 liter. De weck soepen hebben wij in 9 overheerlijke smaken. Lekker om is een keer uit te proberen, dus kom langs bij onze viswinkel vlakbij Gorinchem.

Kibbeling met lekkere sauzen

Als je aan vis denkt, dan denk je aan sushi, maar ook aan een heerlijke bak kibbeling. Een erg bekend Nederlands product die bij de toeristen in de smaak valt. De zachte smaak van het vis met de krokante buitenkant een top combinatie. De kibbeling is al lekker zonder een saus, maar met saus is kibbeling echt niet te weerstaan. Wij hebben verschillende sauzen: piri piri saus, cocktailsaus, smulsaus ‘joppie saus’, remouladesaus, knoflooksaus en ravigotte saus. Keuze genoeg om jouw kibbeling nog lekkerder te maken!

Kom langs bij onze viswinkel vlakbij Gorinchem

Zoals je kan lezen hebben wij verschillende soorten verse vissen. Een genot voor iedereen, dus kom langs bij onze viswinkel vlakbij Gorinchem. Zo kun je de vissen zelf uitkiezen en kun je met je eigen ogen zien hoe vers de vis is in onze winkel. Online bestellen kan uiteraard ook! Maar wij ontvangen jouw als klant in onze viswinkel vlakbij Gorinchem met open armen en een glimlach, tot snel!