Wilt u direct bestellen? Ga naar de webshop
Hoogstraat 85 4251 CK Werkendam T 0183 501 622 Contact

Team

Manuela

Hi, ik ben Manuela en werk al een aantal jaar bij my visstek, 5 dagen per week. Ik begin mijn dag altijd met koffie en daarna voorbereiden voor de rest van de dag. Verder help ik klanten en bak ik vis.

Leuke momenten op het werk zijn de leuke gesprekken met de klanten en gezelligheid met mijn collega’s. Mijn favoriete eten uit de winkel is de panini tonijn.

Hein

Hey, ik ben Hein ik ben 15 jaar ik werk sinds de zomervakantie 2022 bij MyVistek. Ik ben sportief en ik hou wel van een grapje. Mijn werkdag is gezellig en natuurlijk heel hard werken.

De leuke momenten op het werk vind ik de grappen en de gezelligheid. Ik eet het liefts een kapsalon of natuurlijk kibbeling.

Hanna

Ik ben Hanna en u kunt mij al 3 jaar vinden bij Myvistek. Hier werk ik op de zaterdagen en af en toe in de vakantie. Mijn werkdag bestaat vooral uit het helpen van klanten en aan het eind van de dag het schoonmaken van de winkel.

De leukste momenten zijn vooral die met collega’s. Het is altijd gezellig met elkaar en natuurlijk ook met de klanten. En het is altijd leuk als ze met een lach de deur uit lopen. Het liefst eet ik kibbeling met smulsaus, dit is mijn standaard middageten op zaterdag 🙂

Het is heel gezellig en leuk om hier te werken!